Terras

Het terras van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is de ideale plek om te genieten van een heerlijke maaltijd, een drankje of gewoon even te ontspannen in de frisse buitenlucht. Het is belangrijk om te weten dat onder de luifel niet gerookt mag worden. Om tegemoet te komen aan de behoeften van rokers, is er de mogelijkheid om te roken op de verhoging en de buitenring. Zo kunnen alle gasten genieten van een comfortabele en aangename sfeer op het terras.

Het terras van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is een ideale plek om te genieten van het mooie weer en het groene landschap. Het ruime terras biedt voldoende zitplaatsen voor zowel hotelgasten als bezoekers van buitenaf. Hier kunt u genieten van een uitgebreide menukaart met diverse gerechten en drankjes, variërend van frisse salades tot warme maaltijden en verfrissende cocktails. Het terras is omringd door prachtige bloemen en planten, waardoor u zich temidden van de natuur waant. Of u nu komt voor een romantische lunch voor twee of een gezellige borrel met vrienden, het terras bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort is de perfecte locatie.

Om uw ervaring op het terras nog unieker te maken, zullen we binnenkort themadagen organiseren die u niet wilt missen! Houd onze website en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van onze evenementen en speciale aanbiedingen. We streven ernaar om onze gasten te verrassen en te inspireren met diverse en vermakelijke evenementen op ons terras. Kortom, we kijken ernaar uit om u te verwelkomen op ons prachtige terras bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.

De openingstijden van het terras bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Maandag, dinsdag en woensdag 09:00 uur - 23:00 uur
Donderdag, vrijdag en zaterdag 09:00 uur - 00:00 uur
Zondag 09:00 uur - 23:00 uur

Barbequeën met groepen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort

Het barbecueseizoen staat voor de deur en er is geen betere plek om te genieten van een heerlijke barbecue-ervaring dan op het sfeervolle terras van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort. Onze chef-kok bereidt de meest smakelijke vlees-, vis- en groentegerechten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het groene landschap. Of het nu gaat om een informeel samenzijn of een bedrijfsfeest, wij hebben alles in huis om van jouw barbecue een onvergetelijke ervaring te maken.

Meer informatie