Natuurgebied Utrechtse Heuvelrug

Kastelen en kazematten, bossen en uiterwaarden, musea en struintochten - in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je het allemaal. Wil je uren dwalen door de natuur ga dan eens naar het Leersumseveld, Plantage Willem III of Landgoed Heidestein. Genieten van de uitzichtpunten? Denk dan eens aan de wandeling over de Amerongseberg, beklim de uitkijktoren in de Kaapse Bossen bij Doorn of geniet van het prachtige uitzicht bij recreatieterrein Kwintelooijen (Rhenen). Heeft cultuur jouw voorkeur denk dan eens aan een bezoekje aan het historische (kasteel)dorp Amerongen, Huis Doorn of Slot Zeist. 

Na een lange wandeling in de omgeving is het heerlijk om even tot rust te komen en te genieten van een smakelijke lunch, een uitgebreid diner, een verfrissend drankje of een ontspannen overnachting bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort.

Bekijk de restaurant mogelijkheden

Ligging en bereikbaarheid

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Probleem melden

Het kan voorkomen dat er informatie verouderd is of onjuist is. We zouden je willen vragen om je oplettendheid kenbaar te maken door te mailen naar marketing@leusden.valk.com.