Eten & Drinken

Kerst Matinee The Red Strats

10 december 2016, 17:00 uur - 21:00 uur

€ 36,00 p.p.

Zaterdag 10 december 2016 met de Cliff and The Shadows Tributeband The Red Strats in Hotel Van Der Valk Leusden

Zin in een heerlijke middag dansen met muziek van de Cliff and The Shadows Tributeband The Red Strats? Zij zorgen zaterdag 10 december vanaf 17.00 uur voor de muzikale omlijsting.

U wordt ontvangen met een glas bubbels en geniet van een heerlijk warm en koud buffet voor slechts 36,00 euro p.p. in het prachtige Van Der Valk Hotel Leusden.

Het ontvangst is om 17.00 uur en het matinee duurt tot 21.00 uur.

Extra lang genieten? Reserveer een kamer via de receptie.

Het belooft een prachtige muzikale omlijsting te worden The Red Strats staan garant voor een heerlijke middag en avond met heel veel prachtige muziek uit de Sixties, met prachtige Ciff and The Shadows nummers, schitterende ballats gezongen door Mike, maar ook echte onvervalste instrumentale Shadows nummers. De Rock and Roll waar u heerlijk op kunt dansen wordt natuurlijk niet vergeten.
Prachtige rustige nummers als Move It, Living Doll, en The Young Ones komen langs evenals Apache, Shadoogie en Wonderfull Land. Ook wordt er een uitstapje gedaan naar muziek van de Maskers met nummers als La Comparsa, Till, etc. Ook Buddy Holly en The Eagles met Tequilla Sunrise komen langs.

The Red Strats maken al heel wat jaren samen muziek en bestaan uit Roy Soerioroseno (lead guitar), speelde in de tachtiger jaren in de zeer bekende band F.B.I.en later in The Starfighters, Ernst Kraft van Ermel (rhythm guitar),Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bassguitar) en Mike (vocal), de man met de gouden "Cliff Richard" stem.

Buiten het enorme Cliff & The Shadows repertoire dat zij op een zeer authentieke wijze brengen o.a. door gebruik te maken van de echte oude VOX versterkers met een Long Tom echo, spelen zij ook enkele nummers van de Maskers, Buddy Holly en diverse andere bekende nummers uit de zestiger jaren.

Al deze rasmuzikanten staan al ruim 40 jaar op de bühne en staan garant voor een enorm stuk muzikaal spektakel!. 

Al met al een uitgelezen gelegenheid deze unieke formatie The Red Strats eens aan het werk te zien en vooral de heerlijke oude Cliff en The Shadows sound te horen. U wordt even teruggezet in de tijd, en waant zich in de Sixties.
Kijk ook op www.theredstrats.nl en op Facebook: Red Strats

Tickets voor deze prachtige avond kunt u reserveren via de receptie, telefoonnummer 033 – 434 53 45  email: leusden@valk.com
U hoeft na deze sfeervolle avond natuurlijk nog niet naar huis, een overnachting is bij ons altijd mogelijk.