Eten & Drinken

Kerst- & nieuwjaarsborrels

De feestelijke periode van het jaar komt snel dichterbij. Een prachtige gelegenheid om uw medewerkers in ontspannen of juiste chique setting te bedanken voor hun inzet. Deze gelegenheid kunt u ook gebruiken om relaties uit te nodigen voor een feestelijke toast op een verdere samenwerking met nieuwe ontwikkelingen en kansen.

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort biedt u ook deze kerst en nieuwjaar weer de perfecte gastvrije omgeving om belangrijke momenten in het jaar met elkaar te delen.
Wij organiseren graag samen met u een intieme borrel of juist een groots feestelijk diner. Hierbij combineren we een spetterend avondprogramma met een mooie entourage, terwijl onze gastvrijheid en service uw verwachtingen overtreffen. Een heerlijke avond bij Van der Valk zorgt niet alleen voor een perfecte afsluiting van het jaar, maar ook voor een prachtig begin van 2019!

Feestelijk borrelen: vanaf € 22,50 p.p.
Ontvangst met een glas bubbels, twee luxe amuses en een assortiment warme hapjes in combinatie met een 2-uurs drankarrangement. Het arrangement is inclusief frisdranken, vruchtensappen, bier van de tap, rode, witte en mousserende huiswijn.

Feestelijk dineren: vanaf € 49,50 p.p.
Ontvangst met een glas bubbels. Een feestelijk koud en warm buffet in combinatie met een 3-uurs drankarrangement. Het arrangement is inclusief frisdranken, vruchtensappen, bier van de tap, rode, witte en mousserende huiswijn.

Uw feest op maat
De mogelijkheden voor uw borrel, receptie, diners of feestavond zijn onbeperkt. Wij denken graag met u mee als het gaat om entertainment, decoratie van de zaal, audiovisuele mogelijkheden en nog veel meer.

Reserveren
Neem contact op met +31 33 434 53 45 of leusden@valk.com voor reserveringen.