Eten & Drinken

Kerst- & nieuwjaarsborrels

De feestelijke periode van het jaar komt snel dichterbij. Een prachtige gelegenheid om uw medewerkers in ontspannen of juiste chique setting te bedanken voor hun inzet. Deze gelegenheid kunt u ook gebruiken om relaties uit te nodigen voor een feestelijke toast op een verdere samenwerking met nieuwe ontwikkelingen en kansen.

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort biedt u ook deze Kerst en Nieuwjaar weer de perfecte gastvrije omgeving om belangrijke momenten in het jaar met elkaar te delen.
Wij organiseren graag samen met u een intieme borrel of juist een groots feestelijk diner. Hierbij combineren we een spetterend avondprogramma met een mooie entourage, terwijl onze gastvrijheid en service uw verwachtingen overtreffen. Een heerlijke avond bij Van der Valk zorgt niet alleen voor een perfecte afsluiting van het jaar, maar ook voor een prachtig begin van 2018!

Feestelijk borrelen: € 20,50 p.p.
Ontvangst met prosecco, twee luxe koude amuses en een assortiment van warme hapjes in combinatie met een 2-uurs drankenassortiment bestaande uit:

Celebration: € 49,50 p.p.
U wordt ontvangen met een heerlijk glas Champagne. Vervolgens serveren wij een uitgebreid feestelijk koud en warm buffet in combinatie met een 3-uurs drankenassortiment bestaande uit:

Uw Feest op maat
De mogelijkheden voor uw feestavond zijn onbeperkt. Wij denken graag met u mee als het gaat om entertainment, decoratie van de zaal, audiovisuele mogelijkheden en nog veel meer.

The Perfect Gift
Bent u op zoek naar het ideale cadeau om uw medewerkers of relaties te verrassen met de feestdagen? Bekijk op www.kerstbijvandervalk.nl onze speciale cadeaubonnen. Al vanaf € 10,00.

Reserveren
Neem contact op met +31 33 434 53 45 of leusden@valk.com voor reserveringen.