Wij zijn open voor hotelgasten

In de afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan de renovatie, het updaten en restylen van ons hotel. We zijn nog bezig met het afronden van een aantal projecten, waarvan de overlast zeer beperkt is. 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort!

Bekijk onze .

Tafel reserveren

Wij zijn ontzettend blij u weer te mogen ontvangen! Gezien de beperkte plaatsen willen wij u vragen telefonisch te reserveren. Dit kan telefonisch via het nummer 033 434 53 45 of e-mail leusden@valk.com

Openingstijden

Wij werken in tijdsblokken. Wij serveren de lunch dagelijks tussen 11:00 - 14:00 uur en het diner dagelijks tussen 16:00 - 22:00 uur.

Ontbijt

Wij serveren een aangepast ontbijtbuffet en werken in tijdsblokken. Het ontbijt serveren wij op maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 10:30 uur en zaterdag/zondag van 8:00-11:30 uur. 

Restaurant

Op dit moment wordt ons restaurant opgeknapt. Onze brasserie, hotelbar en terras zijn geopend voor gasten. 

Valkthuis  

Let op! Vanaf heden alleen afhalen bij Van der Valk Amersfoort A1.
Wilt u genieten van een lekkere maaltijd zonder het huis te verlaten? Dat kan via Valkthuis! Kijk voor meer informatie op: www.valkthuis.nl

#HELPDEHORECA

Met het nieuwe initiatief van Koninklijke Horeca Nederland ‘Help de Horeca’ is het mogelijk om een waardebon van uw favoriete horeca gelegenheid aan te schaffen. Op deze manier ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse horeca ondernemers in deze moeilijke periode. Zo kunt u straks weer genieten van mooie momenten in uw favoriete restaurant. Uiteraard ondersteunen wij dit initiatief van harte. Wij kijken alvast heel erg uit naar het moment waarop wij u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen. Bestel nu vast uw waardebon via www.helpdehoreca.nl. Tot snel!

Bestel waardebon