Kerstbrunch

Kerstmis komt er aan en bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort maken we ons op voor een heerlijke viering met onze speciale Kerstbrunch op 24,25 en 26 december! Wij nodigen u van harte uit om samen met ons te genieten van een smakelijke en gezellige ervaring die perfect past bij het seizoen van vreugde en samenzijn.

Wat heeft de kerstman dit jaar geregeld?

Ontvangst met een sprankelend glas bubbels
Bij aankomst begint de feestvreugde meteen, terwijl we u verwelkomen met een glas bubbels. Een feestelijke start van een heerlijke brunch!

Culinaire verwennerij
Onze getalenteerde chefkok Jan en zijn team hebben een verfijnd menu samengesteld, met voor ieder wat wils. Proef van heerlijke voorgerechten, geniet van hartige hoofdgerechten en sluit af met verrukkelijke desserts. De open keuken voegt een vleugje spektakel toe aan uw maaltijd.

Ook voor de kleine Valkjes
Kinderen van 3 tot 11 jaar kunnen ook meegenieten van onze speciale Kerstbrunch. We hebben een kindvriendelijk menu samengesteld dat zeker in de smaak zal vallen bij de jonge Valkjes.

Prijzen op zondag 24 december 2023

Volwassenen € 42,50 per persoon
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar € 23,75 per persoon
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Reserveren voor de zondagsbrunch

Prijzen op maandag 25 en dinsdag 26 december 2023

Volwassenen € 48,50 per persoon
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar  23,75 per persoon
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Brunchen op 1e kerstdag Brunchen op 2e kerstdag

Data en Reserveringen

De Kerstbrunch is beschikbaar op zondag 24 december, maandag 25 december en dinsdag 26 december. We kijken ernaar uit om samen met u deze speciale tijd van het jaar te vieren. Reserveer uw tafel vandaag nog en verzeker uzelf van een plekje tijdens deze feestelijke brunch.

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort draait alles om gastvrijheid en gezelligheid, en we hopen u en uw gezelschap te mogen verwelkomen voor een heerlijke Kerstbrunch. Laten we samen de feestdagen inluiden en herinneringen creëren die nog lang zullen blijven glimlachen.

Reserveren voor de brunch