Kerstbrunch

Kerstmis komt er aan en bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort maken we ons op voor een heerlijke viering met onze speciale Kerstbrunch op 24 december. Wij nodigen u van harte uit om samen met ons te genieten van een smakelijke en gezellige ervaring die perfect past bij het seizoen van vreugde en samenzijn.

Wat heeft de kerstman dit jaar geregeld?

Ontvangst met een sprankelend glas bubbels
Bij aankomst begint de feestvreugde meteen, terwijl we u verwelkomen met een glas bubbels. Een feestelijke start van een heerlijke brunch!

Culinaire verwennerij
Onze getalenteerde chefkok Jan en zijn team hebben een verfijnd menu samengesteld, met voor ieder wat wils. Proef van heerlijke voorgerechten, geniet van hartige hoofdgerechten en sluit af met verrukkelijke desserts. De open keuken voegt een vleugje spektakel toe aan uw maaltijd.

Ook voor de kleine Valkjes
Kinderen van 3 tot 11 jaar kunnen ook meegenieten van onze speciale Kerstbrunch. We hebben een kindvriendelijk menu samengesteld dat zeker in de smaak zal vallen bij de jonge Valkjes.

Disclaimer

Vanaf eind september kunnen wij u pas meer informatie verstrekken over de volledige invulling van onze kerstdagen en het kerstdiner, inclusief bijbehorende prijzen. Houd er rekening mee dat deze details nog kunnen wijzigen. Bedankt voor uw begrip.

Data en Reserveringen

De Kerstbrunch is beschikbaar op zondag 24 december, en we kijken ernaar uit om samen met u deze speciale tijd van het jaar te vieren. Reserveer uw tafel vandaag nog en verzeker uzelf van een plekje tijdens deze feestelijke brunch.

Bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort draait alles om gastvrijheid en gezelligheid, en we hopen u en uw gezelschap te mogen verwelkomen voor een heerlijke Kerstbrunch. Laten we samen de feestdagen inluiden en herinneringen creëren die nog lang zullen blijven glimlachen.

Binnenkort vertellen wij u meer over de mogelijkheid om te reserveren. Houdt daarom goed onze Instagram in de gaten.