Ontdek het verborgen gouden ei: win een gratis paasbrunch voor twee bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort!

Ontdek een spannende paasactie bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort! Vanaf 26 maart tot 9 april zijn er drie gouden eieren verstopt in het hotel. Vind jij er één? Dan maak je kans op een gratis paasbrunch voor twee personen! De eieren zijn alleen te vinden in publieke ruimtes binnen het hotel.

Vind het gouden ei!

Ga op zoek naar het gouden ei tijdens jouw verblijf en lever deze in bij de receptie. Zij zorgen voor de voucher die je kan gebruiken om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes tijdens de paasbrunch op 9 en 10 april. Wees er snel bij, want de zoekactie loopt maar twee weken!

Mis deze kans niet en maak jouw verblijf bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort nog specialer. Volg ons op social media om extra hints te krijgen over de locaties waar de gouden eieren zijn verstopt. Ga op zoek en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van een gratis paasbrunch voor twee personen!

Bezoek ons nu en ontdek deze spannende paasactie bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort!

Een klein beetje hulp nodig?

Vergeet niet om ook de social media-accounts van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort in de gaten te houden, want daar worden hints gegeven over de locaties waar de gouden eieren verstopt zijn! Dus als je op zoek bent naar extra aanwijzingen om jouw kans op het winnen van de gratis paasbrunch voor twee te vergroten, volg dan onze social media-kanalen en blijf op de hoogte. Wie weet helpen de hints jou om het gouden ei te vinden en te verzilveren!

Volg ons op Instagram