Ontdek het verborgen gouden ei: win een gratis paasbrunch voor twee bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort!

Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort gelegen in Leusden heeft een verrassende actie voor alle hotelgasten die tussen zondag 26 maart en zondag 9 april bij hen verblijven. De paashaas heeft namelijk drie gouden eieren verstopt in het hotel en als jij er één vindt, maak je kans op een gratis brunch voor twee personen!

Vind het gouden ei!

Het enige wat je hoeft te doen is goed om je heen kijken terwijl je door het hotel wandelt. Als je het gouden ei vindt, kan je deze inleveren bij de receptie. Zij zorgen er vervolgens voor dat jouw gouden ei verzilverd (of vergoud😉) wordt tot een voucher die je kan gebruiken om gratis te komen brunchen voor twee personen. De brunch is voorzien van heerlijke gerechten en drankjes, en biedt een gezellige en feestelijke sfeer.

De actie loopt maar twee weken, dus het is belangrijk om snel langs te komen bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort en goed om je heen te kijken. Wie weet ben jij wel de gelukkige vinder van één van de drie gouden eieren en kan jij genieten van een gratis paasbrunch voor twee personen.

Naast de spannende zoektocht naar het gouden ei, biedt Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort ook een prachtige omgeving om van te genieten. Het hotel is gelegen in Leusden en biedt een prachtig uitzicht op het omringende landschap. Bovendien beschikt het hotel over ruime en comfortabele kamers, waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag vol feestelijkheden.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en spannende manier om je verblijf bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort nog specialer te maken, dan is deze actie perfect voor jou. Ga op zoek naar het gouden ei en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van een gratis brunch voor twee personen!

Een klein beetje hulp nodig?

Vergeet niet om ook de social media-accounts van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort in de gaten te houden, want daar worden hints gegeven over de locaties waar de gouden eieren verstopt zijn! Dus als je op zoek bent naar extra aanwijzingen om jouw kans op het winnen van de gratis paasbrunch voor twee te vergroten, volg dan onze social media-kanalen en blijf op de hoogte. Wie weet helpen de hints jou om het gouden ei te vinden en te verzilveren!

Volg ons op Instagram