Vier de zomer in Leusden en Amersfoort!

Maak er een onvergetelijke zomer van

Het is bijna zomer! De zomervakantie nadert en dat betekent dat je weer zomer uitjes kunt plannen. De lange zomeravonden en het aangename weer doen ons steeds meer verlangen naar buiten. Nederland is prachtig in elk seizoen, maar de zomer heeft toch nét dat beetje extra. Het is de tijd waarin we weer lekker zonder jas naar buiten kunnen en het weer ons uitnodigt om de prachtige natuur te ontdekken! 

Vier je zomervakantie bij Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort
Ontdek de middeleeuwse straatjes van Amersfoort en maak een ontspannen boottocht door de grachten of een gezellige wandeling langs de kade. Geniet van een verfrissend drankje in de zon op één van de pleinen. Of kies voor een dagje dierentuin in Dierenpark Amersfoort!

Leusden, met haar groene omgeving en landelijke karakter, biedt een oase van rust te midden van de zomerse drukte. Ontdek de uitgestrekte bossen en natuurgebieden per voet, fiets of e-chopper. De landgoederen stralen een tijdloze schoonheid uit en zijn prachtige plekken voor een dagje uit.

Beide steden hebben ook een bruisend cultureel leven in de zomer. Van festivals en concerten tot kunstexposities en theatervoorstellingen, er is altijd iets te beleven. En voor de sportievelingen zijn er tal van mogelijkheden, van watersporten op de grachten tot golfen en tennis in de groene omgeving.Deze zomer zijn er weer genoeg events en activiteiten die je in Leusden en Amersfoort kunt bezoeken! Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet zodat je precies weet waar je moet zijn deze zomer.

Er heerlijk tussenuit in eigen land? Nederland heeft zoveel moois te bieden! Daarom hebben wij speciaal om het zomerseizoen te vieren een valk zomerarrangement samengesteld waarbij u heerlijk eropuit kan in eigen land! Wat dacht u van een wandeltocht door landgoed Den Treek, een bezoekje aan de dierentuin, winkelen in de historische straatjes van Amersfoort, en de dag goed afsluiten met een 3-gangen diner? Dan is een verblijf in Hotel Leusden-Amersfoort zeker de moeite waard!

Ontdek de prachtige natuur van Leusden en Amersfoort met ons zomerse Fiets- en wandelarrangement. Geniet van comfortabele overnachtingen en heerlijke gerechten. Boek nu en beleef een onvergetelijke zomer vol beweging en recreatie.