Kids activiteiten in de buurt

VOOR ONZE KLEINSTE GASTEN

In Leusden en omgeving zijn er meerdere plekken waar je met het hele gezin kunt afkoelen. Waterpret voor jong en oud. Klik op onderstaande link voor meer informatie en de omliggende locaties waar je kunt zwemmen.

Pyramide van Austerlitz

Op naar de pyramide!

De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling. Hoogtepunt is ongetwijfeld de ‘Pyramide van Austerlitz’, gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Ook voor de kinderen is dit een hele onderneming. De uitgebreide speeltuin en het lunapark, compleet met botsauto’s, draaimolens, een treintje en meer, staan garant voor uren speelplezier.

Superfun Amersfoort

Superfun Amersfoort

Speel diverse activiteiten in het game cafe! Gooi jij de volgende strike? Een gezellig avondje bowlen is ook altijd een feest. Zorgen jullie er samen voor om binnen de tijd uit de jungle te ontsnappen in de nieuwste escaperoom? En ben jij niet bang voor hoogtes? Dan is het hoogte parcour een leuke uitdaging. Kijk bij meer informatie wat je bij Superfun allemaal kunt doen.

Stadsboerderij De Vosheuvel

Knuffelen met de dieren

Samen met het gezin genieten op een leuke stadboerderij! Bij deze boerderij kan je aaien en knuffelen met alle dieren. De boerderij ligt in een prachtig stukje natuur, waar het binnen en buiten de omheining goed toeven is.

Voor jong en oud is de toegang tot de Stadsboerderij gratis!

JUMP XL TRAMPOLINE AMERSFOORT

Jump er op los!

Trampolinespringen alleen geschikt voor de grotere waaghalzen? Zeker niet! Ook de allerkleinste zijn gek op onze Trampolines. En daarom hebben wij speciaal voor ouders met kinderen van 1,5 t/m 6 jaar Mini Jump op ons programma staan: een superleuke én veilige manier om te leren springen, rollen en vallen.

Wist u dat u bij Knuffelkoe-enzo in Eemdijk kunt wandelen met alpaca's?! De boerderij ligt op slechts 17 minuten rijden van Hotel Leusden - Amersfoort.

Wie wil er nou niet wandelen met deze knuffelbare beestjes.

Naast wandelen met alpacas's kunt u bij deze kleinschalige boerderij ook knuffelen met koeien en kalfjes. Het ideale uitjes voor als u even wilt ontspannen en ontstressen. 

Jeugddorp De Glind

Kinderboerderij

Er zijn meestal jonge dieren te zien. Kom maar eens met het hele gezin kijken naar onze nieuwe aanwinsten! Voor de kinderen (t/m 12 jaar) hebben we ook speeltoestellen en grote legoblokken waarmee kinderen geactiveerd worden zelf combinaties te maken en geprikkeld worden om actief te spelen. Kinderboerderij “Jeugddorp De Glind” is een ideale bestemming voor een uitstapje met het hele gezin.

Bowlingcentrum De Korf Leusden

Bowling is fun!

Ze hebben acht bowlingbanen behoren na een complete vernieuwing tot de modernste van ons land. Als een van de eerste bowlingcentra in Nederland biedt Charlie's bowling bovendien “hyperbowling” aan, een kruising tussen bowling en gaming.

Dierenpark Amersfoort

Ontdek DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Hier hoef je niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glij langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je gezicht!

Nationaal militair Museum

Er hangt avontuur in de lucht

Een gezellig dagje met het hele gezin naar het Militair Museum. Voor jong en oud is er iets te beleven. Pak de knuppel vast en leer vliegen, luister naar persoonlijke verhalen van militairen en bekijk de grootste militaire collectie van Nederland!