To do omgeving Van der Valk Leusden

Wateractiviteiten

U kunt ook een leuke en leerzame themavaart of speciale vaart maken. Leuk voor kinderen, maar ook voor natuur- of cultuurliefhebbers!

Genieten van een dagje op het water met een kajak of kano.  Kanoverhuur Vathorst biedt een heerlijk kano-avontuur in zowel een stadse als natuur(lijke) omgeving. Dichtbij de prachtige flora en fauna van de Arkemheen Polder en gelegen aan de noordelijke rand van de middeleeuwse stad Amersfoort, heeft Vathorst zowel voor de architectuur- als de natuurliefhebber veel in petto. De combinatie van een rijke historie, unieke natuur en moderne grachtenpanden maken deze wijk immens populair bij bewoners en bezoekers

Verken omgeving Leusden

Suppen in Leusden

Wie van de natuur houdt gaat mee suppen in Leusden.

Bij Lakesidesup kan je samen met een groepje heerlijk suppen door Leusden. Je start bij Theehuis Monchouette en supt over het Valleikanaal en een stukje langs de historische liniedijk 'De Grebbelinie'. Vervolgens suppen we door een prachtig bos over Heiligenbergerbeek.

Ontdekt plekjes waar je lopend, met de fiets of auto niet kunt komen...

Verken de binnenstad

Suppen in Amersfoort

Kantje Boord Verhuur is er voor iedereen die Amersfoort op een unieke manier wil ontdekken vanaf het water. Met onze supboard en kano vaar je via park Randenbroek zo de oude binnenstad Amersfoort in en geniet je van de prachtige omgeving die de stad Amersfoort te bieden heeft.

Zwemmen in Leusden en omgeving

Waterpret

In Leusden en omgeving zijn er meerdere plekken waar je met het hele gezin kunt afkoelen. Waterpret voor jong en oud. Klik op onderstaande link voor meer informatie en de omliggende locaties waar je kunt zwemmen.

Verhuur Amersfoort

Sloep huren

Heerlijk een dagje genieten op het water? Dat kan! Bij Aan Het Roer kan je namelijk een sloep huren.

Samen met het gezin een dagje varen. Je hebt voor een sloep geen vaarbewijs nodig.

Voor de mogelijkheden en meer informatie kijk dan even op hun website.