Zwemmen in Leusden en omgeving

Waterpret voor jong en oud

Zwembad ‘t Willaer Scherpenzeel

Afkoelen en spelen

Zwembad ‘t Willaer is een verwarmd openlucht zwembad gelegen aan de rand van Scherpenzeel (Gld.). Met een peuterbad, kinderspeeltuin, ondiep bassin van 20 x 45 meter met een  42 meter lange glijbaan, wedstrijdbad van 21 x 50 meter met 2 duikplanken (1 en 3 meter hoog), velden voor diverse balspelen, kiosk voor versnaperingen en diverse zonneweiden (met schaduwplekken), een perfecte plek om lekker te vertoeven.

Henschotermeer Woudenberg

Met je voeten in het zand

Niet alleen het zandstrand is heerlijk vertoeven maar ook de kwaliteit van het zwemwater is goed. In de zomer wordt het water regelmatig gecontroleerd en om de hygiéne te waarborgen zijn er diverse toiletgebouwen rondom het meer aanwezig.

Octopus Leusden

Heerlijk binnenzwembad

In Leusden, in het midden van het land en goed bereikbaar via de A1 en de A28 is zwembad Octopus te vinden. Wilt u komen vrijzwemmen, van de waterglijbaan of aquasporten? De Octopus biedt het allemaal. Nog geen 10 minuten rijden vanaf het hotel!

Het Bosbad ligt in een bosrijke omgeving en staat voor genieten! Of je nou graag banen trekt, gek bent op waterglijbanen of lekker wil luieren bij het Bosbad zit je goed. Wij hebben een 50 meter bad waarin we in de ochtend twee banen vrij houden voor het banenzwemmen. Naast het 50 meter bad liggen twee grote baden met ondiepere gedeeltes waar je lekker van de glijbanen kunt en kunt spelen met de waterspuiters.