Hoi Leusdenaren! Is het al tijd voor kerst? Wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Wat ontzettend fijn dat je de tijd hebt genomen om onze kerstkaart te openen. Omdat we van deze feestelijke gelegenheid willen profiteren om iets terug te doen voor onze geweldige omgeving, hebben we besloten om een speciale aanbieding voor jullie te creëren. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Beleef een smakelijke Kerstbrunch bij Van der Valk Leusden-Amersfoort op 24, 25 en 26 december! De kerstman trakteert op een sprankelende ontvangst met bubbels, gevolgd door culinaire verwennerij van chefkok Jan. Ontdek heerlijke gerechten en geniet met het hele gezin van een feestelijke middag.

Vanaf
€ 42,50
per persoon

Stap in de betoverende kerstsfeer bij Van der Valk Leusden-Amersfoort! Ontdek ons feestelijke Kerstdiner op 24, 25 en 26 december. Begin met sprankelende bubbels, geniet van voorgerechten zoals tonijn tataki en carpaccio bonbons, proef hartverwarmende soepen en smul van hoofdgerechten als gebakken zeebaars en hertenbiefstuk.

Vanaf
€ 59,50
per persoon

Liever even bellen?

Maak uw reservering extra feestelijk! Kies ervoor om telefonisch of per e-mail te reserveren via +31 33 434 53 45 of leusden@valk.com. Vermeld daarbij de code "kerstkaart" en ontvang bij aankomst een speciaal kerstpresentje van ons team. We kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een onvergetelijke kerstviering!

Met feestelijke groeten,
Het team van Van der Valk Hotel Leusden-Amersfoort